Metode de plata

Mobilisys (www.mobilisys.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata sa va face integral si numai cash la sediul nostru din Str. Intr. Roma Nr.3, Sector 1, Bucuresti.


Plata cu card de Debit/Credit si plati in Rate fara dobanda - MobilPay

       

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, inclusiv carduri de cumparaturi cu plata in rate emise de GarantiBank si CreditEuropeBank, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

Maxim 6 Rate fara Dobanda

Maxim 4 Rate fara Dobanda